Cookies na Trhreklam.cz

TRS media s.r.o., , se sídlem Ed. Karla 435 Smiřice, IČ 039 96 191, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Hradci Králové oddíl C 37471, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou:

Malé textové soubory uložené ve Vašem počítači umožňující analýzu využití Vašich webových stránek. Informace uložené pomocí cookies mohou být přečteny, jakmile později znovu navštívíte tyto stránky. Na jednu stranu jsou cookies nezbytné pro zajištění správného fungování stránek; na stranu druhou usnadňují uživateli opětovné využití stránek: informace uložené pomocí cookies při první návštěvě, např. nastavení jazyka nebo uživatelských jmen, nemusí být znovu zadávány. Takto se webové stránky do určité míry přizpůsobují Vašim individuálním potřebám pod podmínkou, že využijete stejného zařízení.

Cookies tedy používáme, aby byly zajištěny optimální služby uzpůsobené Vašim zákaznickým potřebám. Např. činnosti, jako je přihlášení a odhlášení mohou být zjednodušeny, informace, které jste již hledali, mohou být zobrazeny rychleji. Výkon stránek se může zvýšit.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které takto získáme, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Služby Google optimize, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zde je stručný návod, jak deaktivovat cookies ve Vašem prohlížeči.

Mozilla Firefox:
1. Otevřete prohlížeč Firefox.
2. Klikněte na tlačítko Menu a vyberte „Možnosti”, dále „Soukromí“.
3. Nastavte „Použít pro historii vlastní nastavení“
4. Odstraňte zaškrtávací znaménko z „Povolit serverům nastavovat cookies“.
5. Zavřete stránku. Jakékoliv změny, které jste provedli, budou automaticky uloženy.

Internet Explorer:
1. Otevřete Internet Explorer.
2. Klikněte na „Nástroje”, pak na „Možnosti internetu”, dále na „Osobní údaje“, a pak, v sekci „Weby”. Specifikujte webové stránky, kde chcete blokovat cookies.
3. Klikněte na „OK“.

Google Chrome:
1. Otevřete Google Chrome.
2. Vyberte ikonu menu.
3. Vyberte „Nastavení”.
4. Ve spodní části stránky vyberte „Zobrazit rozšířená nastavení”, v sekci „Ochrana soukromí“ vyberte „Nastavení obsahu..“, dále „Bránit webům v nastavení jakýchkoli dat“ a „Hotovo”.

Safari:
1. Otevřete Safari.
2. Vyberte „Vlastnosti“ a klikněte na „Soukromí“.
3. Zvolte možnost „Vždy blokovat”.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost TRS media s.r.o.,  shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ Název Účel Expirace
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
zpět nahoru